INFORMARE
18.06.2017

Referitor la declarațiile publice apărute în mass-media din partea unui parlamentar de Arad vă aducem la cunoștință următoarele:

Zborul Tarom ROT 607 care trebuia să aterizeze la Timișoara  (cu decolare de la Otopeni) sâmbătă, 17 iunie a.c., la ora 19.00, a avut o întârziere de aproximativ 3 ore și 45 de minute din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile de la aeroportul Otopeni. Aeronava a aterizat la aeroportul din Timișoara la ora 22.42 și a decolat, cu indicativ de zbor RO 608 spre aeroportul Otopeni, la ora 23.15.

Administrația aeroportului menționează faptul că Premierul  României, Domnul Sorin Grindeanu , nu a călătorit cu cursa Tarom RO 608 pe relația Timișoara – Otopeni care a decolat cu o întârziere de aproximativ 4 ore generată de condițiile meteo din zona de est a țării calificate cu „cod galben”.

Pe această cale revenim cu informarea pentru pasageri asupra faptului că siguranța este elementul cel mai important pentru un zbor, iar condițiile meteo nefavorabile pot afecta în mod grav siguranța zborurilor. Acest fapt justifică uneori întârzierea zborurilor.

Birou Presă 

Aeroportul Internațional Timișoara