INFORMARE PASAGERI

19.03.2020

 În contextul pandemiei de coronavirus COVID -19, aeroportul Timișoara anunță pasagerii de faptul că începând cu data de 19 martie 2020, compania aeriană Lufthansa își va suspenda temporar zborurile spre/dinspre Timișoara.

În acest moment, anulările sunt operate până pe data de 28 martie a.c. Cel mai probabil,  zborurile nu vor fi reluate înainte de sfârșitul crizei COVID-19, ultimul zbor operat fiind LH1661 din 18 martie 2020, pe ruta Timișoara – Munchen.

Reamintim faptul că Timișoara avea legături aeriene cu  destinațiile Munchen și Frankfurt, prin intermediul zborurilor operate de compania aeriană Lufthansa.

În continuare administrația aeroportului Timișoara întreprinde toate măsurile de prevenție pentru a ține sub control noul tip de coronavirus COVID – 19, venind în sprijinul pasagerilor care sosesc din zonele afectate, face apel la calmul pasagerilor și asigură de faptul că sunt respectate toate măsurile de siguranță ce se impun, pentru a sprijinii autoritățile din domeniul sănătății oferind condiții de control medical la intrarea în țară.

Biroul de Relații Publice