Pasager în stare de ebrietate a încercat „să facă legea” pe Aeroportul Internațional Timișoara

COMUNICAT

09.11.2019

 

Pasager în stare de ebrietate a încercat „să facă legea” pe

Aeroportul Internațional Timișoara

Comportamentul necorespunzător al unui pasager a încins spiritele pe Aeroportul Internațional Timișoara. Astăzi, în jurul orei 14:00, un bărbat aflat în stare de ebrietate s-a prezentat la salonul Business Lounge al aeroportului și a încercat „să facă legea” sub privirile celorlalți călători.

Totul a pornit de la momentul în care acesta i s-a adresat  nepoliticos și zgomotos operatoarei de handling, din cadrul compartimentului Protocol și Informații, neținând cont de ceilalți pasageri din salon. Deși se afla în stare de ebrietate, bărbatul a devenit recalcitrant, a mers la vitrina de băuturi alcoolice și s-a autoservit direct din sticla cu whiskey.

Angajata aeroportului i-a făcut observație asupra comportamentului necorespunzător, însă bărbatul a început să o amenințe și i-a atras atenția asupra faptului că este o persoană importantă și influentă. Deoarece pasagerul reprezenta un pericol, atât pentru angajata aeroportului, cât și pentru ceilalți călători, aceasta a anunțat organele abilitate și compania de handling pentru a lua măsuri.

„Un pasager care nu respectă regulile de conduită și perturbă liniștea celorlalți călători este automat sancționat. În urma celor constatate de către organele abilitate, bărbatul se afla sub influența alcoolului, fapt pentru care în conformitate cu Programul Național de Securitate Aeronautică și Programul de Securitate al Aeroportului Internațional Timișoara, i-a fost interzisă îmbarcarea. Bărbatul urma să plece către München, în tranzit cu destinație finală New York,  fiind pasager al zborului Lufthansa.” au declarat reprezentanții aeroportului.

 

Biroul de Relații Publice

Aeroportul Internațional Timișoara