București

Bucuresti este capitala si cel mai mare oraș din România, și a fost pentru prima oară menționat în documente în 20 septembrie 1459. Pe lângă faptul că este un centru administrativ și economic, este și punctul de pornire pentru destinațiile turistice din România. Influențele franceze în cultură și arhitectură i-au adus Bucureștiului supranumele de „Micul Paris”. Bucureștiul are un important număr de atracții turistice și monumente, cum ar fi Palatul Parlamentului sau Arcul de Triumf. Atracții turistice Cea mai remarcabilă atracție turistică o reprezintă Palatul Parlamentului, cea mai mare clădire din Europa și a doua ca mărime din lume. Ea adăpostește Parlamentul României și Muzeul Național de Artă Contemporană. Alte atracții renumite includ Arcul de Triumf, modelat in 1935 după omonimul francez din Paris, sau Ateneul Român, un simbol al culturii românești. De asemenea exista multe muzee în București, cum ar fi Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național de Artă sau Muzeul Național de Istorie. În prezent, de pe Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia ” sunt operate zboruri zilnice spre București, de către 3 companii aeriene: Tarom cu o frecvență de 4 zboruri în ficare zi de luni, primul fiind programat la ora 5:30, apoi în restul saptămânii câte 3 zboruri pe zi. www.tarom.ro HiSky cu o frecvență de 2 zboruri pe zi, unul dimineața la ora 8:20, iar zborul de seară la 21:20. www.hisky.aero Ryanair cu o frecvență de un zbor pe zi către București. www.ryanair.com

 

 

 

 

Veneția este un oraș de o imensă frumusețe și semnificație istorică, dar este și unic în felul său. În plus, Veneția este considerat unul dintre cele mai romantice orașe din lume. Capitală a regiunii Veneto din nordul Italiei, Veneția se află de fapt pe 117 insule mici care sunt conectate printr-o serie de poduri și separate printr-o rețea de canale. Cu o populație de aproximativ 250.000 de locuitori, Veneția nu este unul dintre cele mai mari orașe din Veneto, dar este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din țară. Frumoasa Veneția ar trebui vizitată, fără doar și poate, la pupa unui vaporaș cochet sau mai bine a unei gondole romantice. Între Paris și Veneția se duce anual o competiție pentru a câștiga atenția îndrăgostiților din toată lumea și totodată de a dobândi titlul de cel mai romantic oraș din lume. În Veneția, romantismul emană peste tot, de la străduțele pietruite atent, din cele mai vechi timpuri, până la canalale ce protejează granițele unui micuț stat din istoria lumii. În prezent, de pe Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia” sunt operate 2 zboruri directe de către compania aeriană Wizzair spre Treviso, oraș situat la 30 de km nord de Veneția. Zborurile sunt efectuate în zilele de miercuri cu decolare la ora 15:50 și duminica, cu decolare la ora 10:40. Durata zborului este de: 1h30m. Vă dorim o călătorie placută!

 

 

Barcelona este și probabil va fi mereu de acum încolo sub puternică impresie a operei lui Antoni Gaudi. Pe langă operele sale arhitectectonice bine cunoscute în întreaga lume, Barcelona are de oferit turiștilor care îi calcă pragul o mulțime de alte obiective turistice și locuri de vizitat. Barcelona este cu sigurantă o destinație de vacanță ideală și datorită plajelor sale la Marea Mediterană. Atracțiile și obiectivele turistice din Barcelona sunt foarte diversificate și în mod cert pot garanta o vacanță de neuitat, chiar și pentru cei mai pretențiosi turiști.

 

 

 

 

 

 

 

Bologna este capitala regiunii Emilia-Romagna, o regiune renumită pentru vechea universitate fondată în 1088. Orașul are o populație studențească plină de viață.
Bologna este un oraș istoric cu unele dintre cele mai incredibile galerii și muzee de pe glob, portițe atractive și o arhitectură incredibilă de cărămidă din teracotă.
Acest oraș bogat în cultură are o mulțime de turiști, care iubesc de asemenea bucătăria rafinată și viața de noapte.
Cel mai bun moment pentru a vizita Bologna este din martie până în octombrie când este puțin mai cald.
Bologna este locul perfect pentru a vă baza și a face excursii de o zi pentru a explora orașele și orașele din apropiere.

 

 

 

 

 

 

Conținut in curs de actualizare. Mulțumim pentru intelegere.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]